Szállás árak Régi Posta Étterem és Fogadó

Régi Posta Étterem és Fogadó

Címlap » Debrecen » Debreceni szállások » Régi Posta Étterem és Fogadó » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
  • Belváros (központi helyen)
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Őrzött parkoló, Napi szobaszervíz, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Nyelvismeret, Borospince, Zárt parkoló, Étterem, Kávéház
  • Szolgáltatások a szobában
    Légkondicionálás, Fürdőszoba, TV, Internet csatlakozás, Hajszárító, Nemdohányzó szoba

Régi Posta Étterem és Fogadó

Debrecen város egyik legrégibb épületeként maradt fenn a Régi Posta Étterem és Fogadó, melyet az 1690-es években építettek. Több debreceni tűzvészt is átvészelt, de ennek ellenére a 300 év alatt mindvégig megőrizte eredeti funkcióját. Az épület egyben a város legtekintélyesebb patríciusháza volt.

A Régi Posta Fogadó ideális kiindulópont Debrecen város felfedezéséhez, hiszen a belváros szívében található, a Piac utcai korzótól csupán 1 perc távolságra, a Csonka Templom mögött. Közelében számos debreceni nevezetesség, pl. a Nagytemplom, Déry Múzeum, Csokonai Színház, termálfürdő, és több bevásárlóközpont is megtalálható.

A 2011-ben teljesen felújított étterem és fogadó 10 klimatizált szobája, 25 fő kényelmes elhelyezését biztosítja.

A történelmi fogadó 2011-ben teljesen felújított épületében 7 kétágyas, 2 háromágyas szoba és egy svéd királyi lakosztály szerepel. A szobák berendezése tükrözi a 18. század történelmi hangulatát, modern 21. századi stílussokkal fűszerezve, így Magyarországon egyedülállónak tekinthető. A szobák felszereltsége: fürdőszoba zuhanyzóval vagy fürdőkáddal, mosdóval, WC, televízió több mint 30 csatornás adással, telefon, wifi elérhetőség. Fax, széf a recepción. Igény szerint szobaszerviz.

A Régi Posta Étterem debreceni, magyaros stílusú pince étterem, mely különleges atmoszféráját a XXI. században történelmi múltja adja. Ezt a különös hangulatot érezhetik az ide látogató vendégeink, és megbizonyosodhatnak róla, hogy az étterem teljesen felújított épülete megőrizte értékeit a mai kor elvárásainak megfelelően.

A Régi Posta Étterem kiváló lehetőségeket nyújt rendezvényekre Debrecen belváros szívében, amely amellett, hogy mindent elkövet avendégei magas színvonalú kiszolgálása érdekében, vállalja személyre szabott rendezvények lebonyolítását, legyen szó céges, családi rendezvényről, esküvőről, vagy csapatépítő tréningről. Éttermünk adottságainak, központi elhelyezkedésének, jó megközelíthetőségének köszönhetően kiválóan alkalmas fogadások, bankettek, családi ünnepek és más jellegű rendezvények lebonyolítására.

A több száz éves patinás történelmi épület 80 fő befogadására képes, kerthelyiségünkben 160 fős rendezvényeket tudunk lebonyolítani.

fizetési lehetőségek
kedvezmények
4 éves korig 100%  
4-14 éves korig 50%  
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Gyermekbarát, Átutazó, Városlátogatás, Gyógyturizmus
  • TELEPÜLÉS
    Debrecen
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Panzió ***
  • CÍM
    4026 Debrecen, Széchenyi u. 6.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
További találatok: | | | 43
Település ismertető
  • Debrecen

    Debrecen Magyarország második legnagyobb városa, Hajdú-Bihar megye székhelye. A város az Alföldön fekszik, kb. 3...