Szállás árak Erdőspuszta Club Hotel****

Erdőspuszta Club Hotel****

Címlap » Debrecen » Debreceni szállások » Erdőspuszta Club Hotel**** » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-5%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat
helyszín
  • Természeti környezetben (Debrecen városától 6 km-re fenyőerdő által övezett)
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Őrzött parkoló, Napi szobaszervíz, Kávéterasz, Konferencia terem, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Szobaszolgálat, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Svédasztalos reggeli, Kert, Zárt parkoló, Borospince, Busz parkoló, Hotel-taxi, 24 órás portai szolgálat, Étterem, Drink-bár, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha, Tárgyaló terem, Mosatási lehetőség
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, Légkondicionálás, TV, Telefon, Internet csatlakozás, Minibár, Hajszárító, Nemdohányzó szoba, Szobaszéf
  • Szépség szolgáltatások
    Szolárium, Szauna, Masszázs, Hidromasszázs, pezsgőfürdő
  • Sport szolgáltatások
    Meleg vizű fedett medence, Hideg vizű szabadtéri medence, Meleg vizű szabadtéri medence, Lovaglás, Edzőterem, Asztalitenisz

Erdőspuszta Club Hotel ****

Felejtse el gondjait és szakadjon ki a mindennapok rohanó világából!

2011 januárjától válassza Ön is az Erdőspuszta Club Hotelt, ahol a természet közelsége, a magyaros vendégszeretet, a profi rendezvényszervezés, valamint a magas színvonalú szállodai- és wellness szolgáltatások teszik feledhetetlenné a hétköznapokat.

Az Erdőspuszta Club Hotel - Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem az ország második legnagyobb városától, Debrecentől mindössze 6 kilométerre, fekete fenyőerdő által övezett festői szépségű természeti környezetben épült. Az Erdőspuszták szívébe tervezett különleges atmoszférájú szálloda- és rendezvénykomplexum nagy űrt tölt be Hajdú-Bihar megyében a rendezvényszervezés- és lebonyolítás, valamint a konferencia- és incetive turizmus területén, hiszen 350 fős többszekciós nagytermével, hangulatos különtermeivel, 29 panorámás szobájával valamint gazdag, bioételeket felsorakoztató gasztronómiai- és wellness szolgáltatásaival a térség egyik legsokoldalúbb és legszínvonalasabb szolgáltatását nyújtó létesítménye. A Panoráma út mellett, 18 hektáros területen, 6 hektáros fenyőerdő közepén található háromszintes, 1400 m2 alapterületű, közel 3800 m2 összterületű komplexum elsődleges profilja a rendezvények, nagyobb szabású esküvők, bálok, fogadások, valamint konferenciák, céges meetingek és csapatépítő tréningek szervezése és lebonyolítása, azonban különtermeinknek köszönhetően - mindeközben és mindezektől függetlenül - zavartalanul meg tudunk tartani egyszerre akár több összejövetelt is. A négycsillagos szálloda-, vendéglő és rendezvényterem kiváló színtere lehet többek között bankettek, osztálytalálkozók, ballagási-, születésnapi-, névnapi ünnepségek, leány- és legénybúcsúk, illetve diszkrét üzleti ebédek és vacsorák megszervezésének.

A szálloda és annak környezete egyaránt alkalmas a passzív és az aktív pihenésre. Azoknak a vendégeinknek sem kell messzire menniük, akik a szabadban eltölthető programokra vágynak, hiszen a létesítmények egy területen, azzal szorosan fuzionáló, jelenleg is működő 12 hektáros biofarm fekszik, ahol az érdeklődőket a színes lovas programok - lovaglás karámban, terepen és fedett lovardában, szakképzett lovas oktatás, díjugratás, hintózás, pusztabusz, valamint télen kocsiszán - mellett 0,5 hektáros horgásztó, 26 lóból álló ménes, háziállatok sokasága és igény szerint egyedi szolgáltatások - köztük például egy izgalmas falusi disznótor lebonyolítása - várja. Az Arbo Tanya névre keresztelt farmot rövid erdei sétányon közelíthetik meg vendégeink, amelynek főépülete előtt hatalmas horgásztó terül el, továbbá itt található a kerti filagória is, mely pihenő funkciója mellett igény szerint helyszínt biztosít akár 50 fős rendezvények lebonyolításához is.

ARBO VENDÉGHÁZ
(a szállodától mindössze 50 méterre található, hangulatos erdei sétányon közelíthető meg)

Kétágyas szoba
Erdőspuszta Club Hotel (Debrecen) - Kétágyas szoba Vendégházunkban 4 db komfortosan berendezett, színvonalas 2 ágyas szoba található. Szobáink mindegyike zuhanyzós fürdőszobával, színes TV-vel, digitális csatornákkal, hajszárítóval, internet hozzáféréssel és erdei panorámával rendelkezik. A szobák füstmentesek.

Négyágyas szoba
Erdőspuszta Club Hotel (Debrecen) - Négyágyas szoba Vendégházunkban 2 db komfortosan berendezett, színvonalas négyágyas szoba található. Szobáink mindegyike zuhanyzós fürdőszobával, színes TV-vel, digitális csatornákkal, hajszárítóval, internet hozzáféréssel és erdei panorámával rendelkezik. A szobák füstmentesek.

Apartman pároknak
Erdőspuszta Club Hotel (Debrecen) - Apartman pároknak Tágas apartmanunk rusztikus stílust képvisel, amerikai konyhás étkező-nappalival, egy légteres fürdő-hálószobával rendelkezik, a nappaliban kihúzható kanapé és LCD TV, a fürdőben kád, hajszárító található.

Vendégeinknek korlátlan internet hozzáférést biztosítunk. Az apartmanhoz fedett, bútorozott erdei és halastavi panorámás terasz tartozik. Az apartman nemdohányzó.A biofarm 1 hektáros parkjában lehetőség van kültéri esküvők megtartására is. A tanya vendégházának ízlésesen kialakított, vidéki hangulatot kölcsönző - fürdőszobás, klimatizált, színes televízióval és internet hozzáféréssel ellátott - szobái további 20 fő számára nyújtanak pihenést. Az épület pincéjében működő 80 fős, hangulatos rendezvényterem pedig tovább bővíti az Erdőspuszta Club Hotel sokszínű kínálatát. Mindezeken túl a természetet kedvelők kijelölt útvonalon több kilométeres gyalogtúrákat, erdei sétákat, kerékpáros kirándulásokat is tehetnek az Erdőspuszta területén vagy a közeli Arborétumban.

Az Erdőspuszta Club Hotel pince szintjén a különteremként funkcionáló 80 fős exkluzív borospince mellett egy korszerű kardio- és fitness gépekkel felszerelt edzőterem, valamint wellness sziget kapott helyet, ahol a kültéri medencével összeköttetésben lévő 12 személyes jakuzzi, gőz-, finn- és infra szauna, merülő medence, jégkút, masszázs, valamint télen is működő, merülő dézsával ellátott kültéri finn szauna ház kínál feltöltődést a vendégeknek. A liftes komplexum földszinti részlegén a recepció és a 400 fő kapacitású ruhatár mellett található meg a több mint 400 m2-es, klimatizált, szekcionálható rendezvényterem, ahol akár 350 fős összejövetelek is zökkenőmentesen lebonyolíthatóak. A legmodernebb hang- és fénytechnikával felszerelt nagyterem 30 m2-re bővíthető zenekari színpaddal rendelkezik, amely mellett privát zenekari mosdó, öltöző és étkező is megtalálható. A több irányból is megközelíthető nagyteremhez 80 fős filagóriás élményterasz tartozik, ahol a kemence mellett látványkonyha is várja a vendégeket. Mindezeken túl a földszinten egy 14 fős kisterem, a szállóvendégeket és a populáris közönséget egyaránt kiszolgáló 100 fős a’la carte étterem, valamint a legmodernebb eszközökkel felszerelt konyha és a vizesblokkok találhatóak meg.

A szálloda első és második emeleti szárnyain kaptak helyet a szobák és az apartmanok. Az első emeleten 11 szoba és 2 apartman - köztük az országban egyedülálló kialakítású és berendezésű, jakuzzival és szaunával ellátott romantikus nászutas lakosztály - került kialakításra, amelyet esküvői foglalás esetén az ifjú párnak térítésmentesen biztosítunk, s amit egyedisége révén egy kis meghittségre, romantikára vágyó párok figyelmébe is ajánlunk. A szálloda második emelete szintén a háborítatlan pihenést szolgálja, itt 16 szoba - köztük egy akadály-mentesített - valamint egy apartman áll vendégeink rendelkezésére. Négycsillagos szobáink mindegyike pótágyazható, klimatizált, mini bárral és széffel ellátott, továbbá minden szobához tágas, fedett erkély is tartozik, amelyről vendégeink élvezhetik az eléjük táruló háborítatlan természet panorámáját. A tervezéskor gondoltunk a gyerekekkel érkező vendégeinkre is, így a családosok akár összenyitható szobáink közül is választhatnak, továbbá szállodánkban gyerekmegőrző is működik, ahol a csemeték szakképzett felügyelő társaságában mulathatják el az időt, amíg szüleik kipihenik fáradalmaikat.

A szállodába vagy a rendezvényekre gépkocsival érkező vendégeinket zárt és őrzött parkolóval várjuk.

fizetési lehetőségek
kedvezmények
Gyerekek    pótágyon:

0-3 éves korig: díjmentes
3-12 éves korig: 6 900 Ft / éj
12 éves kor felett: 9 900 Ft / éj

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Átutazó, Városlátogatás, Gyógyturizmus
  • TELEPÜLÉS
    Debrecen
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ****
  • CÍM
    4002 Debrecen, Diószegi-Panoráma útkereszteződés, Hrsz: 752/13
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
Kapcsolódó Tartalom
További találatok: | |
További találatok: | | | | |
További találatok: | | | | |
Település ismertető
  • Debrecen

    Debrecen Magyarország második legnagyobb városa, Hajdú-Bihar megye székhelye. A város az Alföldön fekszik, kb. 3...